(untitled) (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Maqolada kichik biznes subyektlari faoliyatida tijorat banklarining investitsion faoliyatini amalga oshirishi kichik biznes subyektlari uchun juda muhim moliyaviy resurlardan ekanligi ko’rsatilgan, shuningdek, O‘zbekiston tijorat banklarida institutsional investor sifatida rolini oshirish yo‘llarini takomillashtirish mexanizmlari ko’rib chiqilgan.