(untitled) (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2026)
Temir yo’llarda yuk tashish xizmatlarining samaradorligini oshirish maqsadida hujjat aylanishi jarayonlarini avtomatlashtirish va optimallashtirish zarurati tug’ilmoqda. Sun’iy intellekt va ma’lumotlarni tahlil qilish usullaridan foydalanib, ma’lumotlar oqimini optimallashtirishning imkoniyatlari tadqiq etiladi.