(untitled) (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2026)
Jamoat transportlarida hizmat sifatini oshirishning muhim omillardan biri bu yo‘lovchilar oqimi, oraliq bekatlarda avtobuslar harakat vaqtlari va ularni tashkil etuvchilarini tadqiq etishdir. Maqolada mualliflar tomonidan yo‘lovchilar oqimi, oraliq bekatlarda avtobuslar harakat vaqtlarining shakillanishini xisoblash usullari tahlil qilingan bo‘lib harakat vaqtlari va ularni tashkil etuvchilarining taqsimlanishini ifodalovchi ko‘rsatkichlari ishlab chiqilgan.