(untitled) (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2026)
Ushbu maqolada havo kemalari dvigatellarining texnik nosozliklarini aniqlash usullari va turlariga oid tahlil keltirilgan. Turli nosozliklarni aniqlash usullari, ularning afzalliklari va cheklovlari, shuningdek, ularni qo‘llashning samaradorligi muhokama qilinadi. Ushbu tahlil havo kemalari texnik xizmatini yaxshilash va parvoz xavfsizligini oshirishda qo‘llanilishi mumkin. Ushbu maqolada, havo kemalari dvigatellaridagi nosozliklarni aniqlashning zamonaviy usullari va ularning ahamiyati yoritilgan.