(untitled) (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2026)
Maqolada texnik-ekspluatatsion ko‘rsatkichlarning baholash mezonlari orqali shahar temirbeton ko‘prik inshootlarining texnik holatini baholash va prognozlash bo‘yicha matematik model ishlab chiqilgan. Mezonlarni vazn koeffitsiyentlari Ierarxiyalar tahlili usulidan foydalanilgan holda Mpriority 1.0 dasturida hisoblab topilgan.