(untitled) (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Ushbu maqola Toshkent davlat transport universitetini strategik rejalashtirishning asosiy yondashuvlariga bag’ishlangan. Maqolada strategik rejalashtirishning asosiy elementlari, jumladan, universitetning missiyasi va qarashlarini belgilash, ichki va tashqi muhitni tahlil qilish, aniq maqsadlarni belgilash, strategiyalar va harakatlar rejalarini ishlab chiqish, ularni amalga oshirish va monitoring qilish, samaradorlikni baholash va o’zgarishlarga moslashish ko’rib chiqiladi. Ish shuningdek, universitet dolzarb va atrof-muhitdagi o’zgarishlarga tayyor bo’lib qolishi uchun rejalashtirishda moslashuvchanlik va moslashuvchanlikning muhimligiga e’tibor qaratadi