(untitled) (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Ushbu maqola strategik rejalashtirish masalasini o’rganishga bag’ishlangan.Toshkent davlat transport universiteti misolida rejalashtirishni amalga oshirish bosqichlari va unga qo’yiladigan asosiy talablar ko’rsatilgan.