Geodezik o‘lchashlar natijasini ishlab chiqish va ko‘chki siljishlarini bashorat qilish (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Maqolada, o‘rganilayotgan xududning GPS qabul qilgichlar yordamida ko‘chki uchastkasida kuzatuv ishlari natijasi asosida ma’lumotlarni dasturiy ta’minotda qayta ishlash ketmaketligi ya’ni dastlabki hamda yakuniy ishlab chiqish tartibi ko‘rib chiqish asosida ko‘chki surilishi bashorat qilingan.