O‘zbekiston Respublikasida foydalanilayotgan UzTE16M teplovozlari dizellarini chidamliligini oshirish (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Ushbu maqolada UzTE16M teplovozi sovutish tizimidagi sovutish suvi talab darajasida tayyorlanmaganligidan va tizimda suv bilan harakatlanayotgan begona elementlar tufayli kelib chiquvchi nosozliklarmi oldini oish orqali dizel dvigatelni chidamliligini oshirish masalasi ko‘rib chiqilgan.