“О‘zbekiston temir yо‘llari” AJda tezlik cheklangan sharoitlarda unumsiz vaqt yo‘qotishlarini kamaytirish usullarini takomillashtirish (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Ushbu maqolada poyezdlar harakat tezligi cheklangan sharoitlarda ogohlantirishlar qaysi holatlarda va cheklangan tezlikning miqdorlari, poyezd mashinistlariga ogohlantirish blankalarini yetkazishda, poyezdlarning unumsiz vaqt yo‘qotishlarini kamaytirish usullari tadqiq qilingan. Rejadagi va rejadan tashqari ogohlantirishlar berilgan sharoitlarida, taklif etilayotgan sxemalar asosida tashkil etish samaradorligi va harakat xavfsizligini oshirsh haqida bayon qilingan.