Oliy ta’lim muassasalari strategik boshqaruvida strategik rejalashtirishning o‘rni (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Ushbu maqola strategik rejalashtirish masalasini o'rganishga bag'ishlangan.Toshkent davlat transportuniversiteti misolida rejalashtirishni amalga oshirish bosqichlari va unga qo'yiladigan asosiy talablarko'rsatilgan.