Modifikatsiyalangan oltingugurt polimer kompozitning mexanik xossalarini tadqiqotlash (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2025)
Ushbu maqolada oltingugurt asosli betonning mexanik va ekuplutatsion xossalrini ta’minlashdamodifikatsiyalangan dispers va tolali to‘ldiruvchilarning ta’siri o‘rganilgan, hamdamodifikatsiyalashning optimal vaqti va usuli aniqlangan. Olingan natijalar bugungi kunda temir yo‘ltransporti temir-beton shpalalarini ishlab chiqarishda qo‘llanilib kelinayotgan M450 markali og‘ir betonbilan solishtirilgan.