Yoʻlovchi tashish xizmatlari bozorida korxona faoliyatini strategik rejalashtirishni jarayonlari (Вестник транспорта - Transport xabarnomasi, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jamoat transportini rivojlantirish shahardagi aholi harakatchanlikdarajasini oshirishi va bevosita makroiqtisodiy koʻrsatkichlarga taʼsir etishi yoritilgan. Qolaversatadqiqot davomida jamoat transporti korxonalari faoliyatini strategik rejalashtirishni asosiy 9 bosqichdaniborat boʻlgan rejalashtirish jarayonlari taklif etilgan. Shuningdek korxona faoliyatini strategikrejalashtirishning blok-sxemasi taklif etilgan boʻlib 4ta “Tahlil bloki”, “Muqobil strategiya variantinitanlash”, “Strategiyani oshirish” va “Strategiyani samaradorligi baholash” bloklariga ajratib berilgan.